Gebruik van de lichaamselektroden

Volgen

De Revitive wordt geleverd met één paar herbruikbare elektroden (tot 20 à 30 behandelingen), die gebruikt kunnen worden voor elektrische spierstimulatie (EMS) op andere lichaamsdelen. Het enige programma dat u handmatig kunt bedienen is het EMSprogramma voor lichaamselektroden. Download de app als u TENS wilt gebruiken.

De lichaamselektroden kunnen niet tegelijk met de voetstappen worden gebruikt.

Bij gebruik van de lichaamselektroden worden de voetstappen automatisch uitgeschakeld.

De lichaamselektroden zijn bedoeld voor gebruik door één persoon. Deel de lichaamselektroden niet met anderen.

Gebruik de lichaamselektroden van de Revitive in de modus EMS voor spierversterking en revalidatie wanneer dat nodig is, vanaf 30 minuten per dag.

Gebruik de Revitive niet langer dan 6 sessies van 30 minuten (of het equivalent daarvan) per dag in de modus EMS. Dit kan leiden tot spiervermoeiing.

Gebruik een intensiteit die sterke maar aangename spiersamentrekkingen van de spieren veroorzaakt

Het is belangrijk dat u voldoende vocht opneemt. Wij adviseren u een glas water te drinken voordat u de Revitive gebruikt.