Geen stroom of geen lampjes wanneer de Revitive wordt ingeschakeld

Volgen
Probleem Mogelijke oorzaak Oplossing
Geen stroom of geen lampjes wanneer de Revitive wordt ingeschakeld. De beschermfolie is niet verwijderd. Het apparaat werkt alleen als de folie is verwijderd Verwijder de beschermfolie en voer deze op verantwoorde wijze af.
De AC-adapter zit niet goed in het stopcontact of de AC-adapter is niet goed aangesloten op het apparaat. Controleer of de AC-adapter goed in het stopcontact is gestoken en of de AC-adapter goed is aangesloten op het apparaat. Als het apparaat nog steeds niet werkt, neem dan contact op met een erkende dealer.
Lege batterij Sluit het apparaat aan op een stopcontact en laad de batterij op of gebruik het apparaat terwijl het op het lichtnet is aangesloten.