Revitive staat aan (het LCD-scherm is verlicht) maar ik voel geen elektrische stimulatie via de voetstappen

Volgen
Probleem Mogelijke oorzaak Oplossing
Revitive staat aan (het LCD-scherm is verlicht) maar ik voel geen elektrische stimulatie via de voetstappen. U plaatst uw beide blote voeten niet tegelijkertijd op de voetstappen. Zorg dat u op blote voeten bent en beide voeten tegelijkertijd op de voetstappen plaatst. Verhoog de intensiteit tot maximaal 99 totdat u de stimulatie voelt.
Uw voeten hebben een droge huid. Breng een vochtinbrengende crème aan op uw voetzolen om de geleiding en stimulatie te verbeteren, en voer de procedure opnieuw uit. Soms is het ook nodig om de intensiteit te verhogen.
U bent misschien onvoldoende gehydrateerd. Drink voldoende water voor en na het gebruik van het apparaat. Het apparaat gebruikt uw lichaam om een elektrisch circuit te creëren. Water is een uitstekende geleider van elektriciteit. Als uw lichaam onvoldoende is gehydrateerd (minder dan 60%), is de stimulatie minder sterk. Het is daarom belangrijk dat u altijd voldoende drinkt.
De intensiteit is te laag ingesteld. Dit is een zeer veilig apparaat. Blijf de intensiteit verhogen tot 99 totdat u de stimulatie voelt. U merkt misschien dat u de intensiteit moet verhogen naarmate u aan de behandeling gewend raakt. Het doel is niet om op intensiteit 99 te eindigen, maar om een intensiteit te vinden die voor u aangenaam is
De geleidingsdraad is aangesloten op het apparaat. Haal de geleidingsdraad uit het apparaat. De voetstappen werken niet als de geleidingsdraad is aangesloten.
De Revitive kan in de automatische pauzestand staan. Als de stimulatie wordt onderbroken, is er een pulserende weergave op de Revitive en in de app te zien. Door op te tikken wordt de stimulatie hervat en door op te tikken wordt de stimulatiesessie beëindigd. Zorg dat u voldoende water gedronken hebt, dat uw voeten goed gehydrateerd zijn en dat u beide voeten op de voetstappen geplaatst hebt.
Als u, na het proberen van de bovenstaande oplossingen, nog steeds geen stimulatie kunt voelen: Test het apparaat door één hand tegelijkertijd op allebei de voetstappen te plaatsen (op de hielen van de voetstappen is het gemakkelijkst). Met uw andere hand, beginnend bij nul, verhoogt u het intensiteitsniveau totdat u de stimulatie kunt voelen. Als u de stimulatie via uw hand voelt, werkt het apparaat. Als u de stimulatie bij 99 nog steeds niet kunt voelen, kunt u het beste contact opnemen met een erkende dealer.