De Revitive handmatig bedienen

Volgen

In dit hoofdstuk kunt u lezen hoe u de Revitive met de hand kunt bedienen zonder de Revitive-app te gebruiken.

Voor de beste resultaten adviseren we de Revitive-app te gebruiken zoals in de voorgaande hoofdstukken is beschreven. Met de app kunt u de behandeling van uw symptomen en medische aandoeningen optimaliseren.

Het is belangrijk dat u voldoende vocht opneemt. Wij adviseren u een glas water te drinken voordat u de Revitive gebruikt.

Als u van plan bent de voetstappen te gebruiken, kan het daarnaast raadzaam zijn een vochtinbrengende crème op uw voetzolen aan te brengen om de huid te hydrateren.

Opmerking: Als uw voeten erg droog zijn, gaat de Revitive automatisch op pauze en is er geen stimulatie mogelijk totdat uw voetzolen gehydrateerd zijn. In dat geval moet er een vochtinbrengende crème aangebracht worden.