Is mijn Android telefoon compatibel met Revitive Medic Coach?

Volgen

Revitive Coach App is compatibel met AndroidTM OS v7 en hoger.

Om uw Android software versie te vinden

1. Open het menu op uw telefoon. Druk op Instellingen.
  2. Scroll naar beneden.
  3. Selecteer Over telefoon in het menu.
  4. De versie van het besturingssysteem van uw toestel wordt vermeld in dit menu, of in een submenu, onder de rubriek Android Versie. Als het 7 of hoger is, zou u de Revitive toepassing moeten kunnen gebruiken.

U hebt ook Bluetooth versie 4.2 of hoger nodig om verbinding te maken met het Revitive Medic Coach apparaat. Bluetooth 4.2 werd in december 2014 uitgebracht, dus de meeste nieuwere Android-telefoons die na deze datum zijn geproduceerd, zouden compatibel moeten zijn.

Om uw Bluetooth-versie te controleren

Raadpleeg de technische specificaties in uw handleiding of op de website van de fabrikant van uw telefoon.

Als uw Bluetooth versie 4.2 of hoger is, zal de Revitive Medic coach werken met uw telefoon.